вторник, 5 март 2013 г.

Всеки ден е специален случай, който трябва да се отпразнува! И изборът на бельо определено трябва да бъде част от този празник !

Наближава годишнината ви, рожденият ден на Вашия любим, Свети Валентин или някакъв друг специален повод и сте в търсене на най-страхотното секси бельо, което можете да намерите, за да изкарате фантастична вечер с любимия...

Чорапи, обувки на висок ток, бюстие, нощничка, корсети и костюми Ви помагат да стимулирате фантазиите на вашия партньор. Но покупката на предизвикателно бельо трябва да бъде точно толкова, ако не и повече стимулираща и за Вас!

Тайната отдавна е ясна. Ролята на бельото не е само да ни направи по-привлекателни, силата му се простира далеч извън търговския център и спалнята.

В допълнение към принципите на чувственост, обличането на красиво бельо стимулира много лични качества в различни области на живота: самоуважение, ефективност и увереност.

Какво носим често е пряко отражение на това, което сме и как се чувстваме. С бельото, което една жена носи тя дава външен израз на вътрешната си сексуалност. Колкото по-секси е бельо й, толкова по-вероятно е тя да изпитва увереност в себе си и да харесва тялото си и обратно.

Не е нужно да чакате "специален" случай или любимия да е до Вас, за да си облечете секси бельо. Всеки ден е специален случай, който трябва да се отпразнува! И носенето на бельо определено трябва да бъде част от този празник!

Разхождате се вкъщи в торбести стари анцузи, широки тениски, пижами или големи пухкави халати. Заменете ги с нещо секси и почувствайте разликата.

Облечете страстно бельо под бизнес костюм и ще бъдете изненадани колко по-енергична ще се чувствате.

Спрете да носите „бабините гащи ” и онзи невзрачен сутиен и нека бельото бъде Вашата „малка секси тайна“, която Ви кара да се чувствате добре и мотивиранa през целия ден.

Вие ще бъдете изуменa колко по-женствена, по-секси, чувствена и самоуверена ще се чувствате и този тласък в емоциите Ви, ще помогне да преоткриете, опознаете и обикнете себе си!

Така че следващия път, когато избирате бельо имайте предвид, че покупката си е наистина за Вас.

Отделете време за да изберете модел, който подчертава Вашия тип тяло и го усещате сякаш е направен специално за Вас.

* авторска статия на My-Love.bg. Всички права запазени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар