вторник, 5 март 2013 г.

Коприна, кожа и дантела - Бельо: Това добра инвестиция ли е или загуба на пари?

Коприна, кожа и дантела - Бельо: Това добра инвестиция ли е или загуба на пари? Прочетете, за да разберете как мъжете възприемат секси бельото.

Жените знаят, че мъжете са визуални същества. Но струва ли си да плащат много пари за секси бельо или е по-добре просто да действат директно?

Това зависи от мъжа, но повечето мъже ще оценят по достойнство някой друг секси костюм...

* Бельото е избрано специално за него

Да, ти го обличаш и само така той може да го свали, но това е на същия принцип като подаръчната хартия. Тръпката е в очакването бельото да бъде отстранено. Когато се обличате в нещо секси, това е като подарък от вас за него. Той ще знаете, че сте избрали бельо само за него и че го правите за да му е приятно. Това го кара да се чувства страхотно.

* Бельото прави момента специален

Ти си заета, такъв е и той. Понякога е трудно да отделите малко време, камо ли да осъществите нещо незабравимо. Едно изкусително бельо, прави секса събитие, а не нещо случващо се между другото. Не е необходимо да бъде всеки път, но от времена време, бельото добавя интересен щрих.

* Какво носи бельото на дамите

Може би не всеки осъзнават това, но едно от най-важните неща за мъжа е това, което бельото прави с неговата половинка. Облечена в секси бельо тя се чувства предизвикателно и женствено - и това е очевидно. Тази самоувереност е възбуждаща и го кара да я желае дори повече. "Пъхнете" се в нещо, което ви кара да се чувствате страхотно и осанката ви ще стане магнетична. Това е подарък само по себе си.

* Какъв тип секси бельо трябва да избера?

Възможностите са безкрайни. Някои мъже препочитат жената да е облечена в палава кожа или дантела. Други са привлчени от по-невинното излъчване на коприната. Разберете какъв е вашият партньор. Прегледайте заедно нашите интернет предложения, след това купете нещо, което му въздейства.


* авторска статия на My-Love.bg. Всички права запазени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар